Informatie

Informatie over Fairybell

In korte tijd een grote kerstboom in uw tuin of voor uw pand? Dat kan nu met de kerstverlichting van Fairybell®.

Fairybell® kerstbomen zijn duurzaam, snel op te zetten en gaan jaren mee. Dankzij het vernieuwde systeem is de boom nog duurzamer en sneller op te zetten. De wereldwijd gepatenteerde Fairybell kerstbomen worden in eigen beheer geproduceerd in Nederland, zo is de kwaliteit gegarandeerd. 

Fairybell laat zich omschrijven als feeërieke kerstverlichting in kerstboomvorm, bestaande uit honderden tot duizenden LED lampjes.

Fairybell heeft diverse soorten kerstbomen:

Fairybell - Deur kerstbomen:
Versier uw deur met een schitterende kerstboom in enkele minuten.

Fairybell - Muur kerstbomen:
Voorzie je gevel, schutting of bedrijfspand van een prachige kerstboom, van 2 tot wel 8 meter hoog. Opgezet in enkele minuten. 

Fairybell - Kerstbomen voor elke tuin:
Unieke kerstbomen voor elke tuin, overal te plaatsen en een geweldig effect. Dankzij de meegeleverde mast staat elke boom stabiel en creëert u een prachtige sfeer in korte tijd.

Fairybell - Vlaggenmast kerstbomen: 
Kerstbomen voor vlaggenmasten, u hijst de boom net zo eenvoudig op als een vlag. Binnen 30 minuten heeft u een kerstboom van 6, 8 of wel 10 meter hoog met wel 4000 LEDs.

 

Gepatenteerde, duurzame en high-end producten: 
Met de gepatenteerde Fairybell systemen creëert u in een mum van tijd een ultieme kerstsfeer, die tot ieders verbeelding spreekt. De Fairybell® is in verschillende lichtvarianten verkrijgbaar en is in diverse hoogtes van 1,4 meter tot 10 meter beschikbaar.

Geen eigen vlaggenmast? Geen probleem.
Heeft u geen bestaande vlaggenmast? Dan kunt u het beste kiezen voor een Fairybell® onder de 6 meter, deze modellen hebben namelijk een eigen mast en een metalen grondpin. Wilt u toch een groter model? Dan hebben wij speciaal voor de Fairybell® 6 en 8 meter Fairybell’s een deelbare 6 of 8 meter hoge Aluminium vlaggenmast, deze mast met grondbuis kunt u zelf plaatsen, u stapelt de verschillende mast delen op elkaar en uw solide vlaggenmast staat waar u wilt! (Ook te gebruiken voor uw vlag). Zoekt u de ultieme kerstsfeer voor buiten, kies dan voor Fairybell®-kerstverlichting.

Fairybell, Made In Holland since 2018
De Fairybell collectie word sinds 2018 volledig in Nederland gefabriceerd, na jarenlange ontwikkeling is een semi-automatische productielijn ontwikkeld waardoor de productie terug gehaald kon worden naar de regio waar het allemaal begonnen is met Fairybell. Alle Fairybell modellen zijn vernieuwd en ge-update voor een betere gebruikservaring en levensduur. Dankzij een verbeterde Europese kwaliteitscontrole en gecontroleerd productieproces geven we 3 jaar garantie op alle Made in Holland Fairybell modellen.