Fairybell

Weten hoe u een Fairybell opbouwt? Zie de knop met video's hierboven!

In korte tijd een grote kerstboom in uw tuin of voor uw pand? Dat kan nu met de kerstverlichting van Fairybell®.

Kerstbomen – groot of klein en in verschillende modellen – die duurzaam zijn en binnen no time opgezet zijn, dat is echt uniek, toch? Met de wereldwijd gepatenteerde unieke Fairybell® kerstverlichting is dit nu mogelijk!

Fairybell laat zich omschrijven als feeërieke kerstverlichting in kerstboomvorm, bestaande uit honderden tot duizenden LED lampjes.

Fairybell heeft diverse model series:

Fairybell (voor)deur kerstbomen:
Versier uw deur met een schitterende kerstboom in enkele minuten.

Fairybell kerstbomen voor elke tuin:
Unieke kerstbomen voor elke tuin, overal te plaatsen en een geweldig effect.

Fairybell vlaggenmast kerstbomen:
Kerstbomen voor vlaggenmasten, u hijst de boom net zo eenvoudig op als een vlag. Binnen 30 minuten heeft u een kerstboom van 6, 8 of wel 10 meter hoog met wel 2000 LEDs.

Gepatenteerde, duurzame en high-end producten:
Met de gepatenteerde Fairybell systemen creëert u in een mum van tijd een ultieme kerstsfeer, die tot ieders verbeelding spreekt. De Fairybell® is in verschillende lichtvarianten verkrijgbaar en is in diverse hoogtes van 1,4 meter tot 10 meter beschikbaar.

Geen eigen vlaggenmast? Geen probleem.
Heeft u geen bestaande vlaggenmast? Dan kunt u het beste kiezen voor een Fairybell® onder de 6 meter, deze modellen hebben namelijk een eigen mast en vaak ook een metalen grondpin. Wilt u toch een groter model? Dan hebben wij speciaal voor de Fairybell® 6 meter-720 en de Fairybell® 6 meter-960 een deelbare 6 meter hoge Aluminium vlaggenmast, deze mast met grondbuis kunt u zelf plaatsen, u stapelt de verschillende mast delen op elkaar en uw solide vlaggenmast staat waar u wilt! (Ook te gebruiken voor uw vlag). Zoekt u de ultieme kerstsfeer voor buiten, kies dan voor Fairybell®-kerstverlichting.

Fairybell 1D 210CM-120LED:

Fairybell 300CM-360LED:

Fairybell 600CM-960LED:

Fairybell LED variaties, zo werkt het :

Bij Fairybell hebben we verschillende kleuren licht:
Wit LED. Dit geeft een helder wit licht, kan vergeleken worden met sneeuwwit.
Warm Wit LED. Dit geeft een warm wit licht, kan vergeleken worden met de traditionele gloeilampen.
Warm Wit LED met 5% Flash. Dit geeft een warm wit licht, 5% van de lampjes heeft prachtig sprankelend effect omdat er enkele witte lampjes af en toe knipperen.